BLACK SWAN er grundlagt af Sabine Boye Kass og Janne Eskildsen. Vi er venner og iværksættere, som længe har drømt om at blive selvstændige med eget brand. Efter mere end 10 år i modebranchen er det tid til at se, om vingerne kan bære.

Navnet BLACK SWAN er valgt, fordi det har en klang af det eventyr, som dette projekt er for os. Desuden er svanen Danmarks nationalfugl, et oplagt valg til at symbolisere dansk design. At den er sort giver svanen et sejt twist — ligesom vores kollektion — og så er sort vores All Time Favourite — og farven på en stor del af vores designs.

Minimalistisk med et twist

BLACK SWAN består af 2 årlige kollektioner på ca. 40 forskellige designs. Da den er så kompakt, har vi valgt at fortolke tidens trends ned til lige præcis de favorit styles, som vi selv ønsker os i vores eget klædeskab. Det er klassisk tøj designet med fede detaljer, lækre kvaliteter med respekt for det minimalistiske udtryk og til attraktive priser. Der er således et luksuriøs touch over hele kollektionen, som henvender sig til en bred målgruppe af kvinder på ca. 25+. Hvert design er lavet med fokus på pasform — man skal elske at gå i tøjet og kunne style det, så det kan bruges til alle anledninger, både når man henter børn i børnehaven og når man er på vej til fest med veninderne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here