Endoca CBD olie – Psykiatriens bluff 1/2, angst depression astma og diabetes – OilsBySimpson™
Organisk hamp til dit helbred, bestil CBD olie og frø, og lev dit liv økologisk.
Organiske CBD hampeolier, det naturlige kosttilskud, og med lavt THC indhold på under 0,2%.

Samt Sativa/Indica hampefrø, med højt niveau CBD udvilking i planterne. Juice evt din hamp for godt helbreds supplement.

Se del 2, her

Møde med min psykiater om at anderkende min cannabis CBD cannabidiol medicin

Tak til Kristian Mærsk fra TV Sandheden.

Se mere i vores gruppe på facebook.

Samt snart ny hjemmeside på dansk om Medicinsk Cannabis

De bedste hilsener
Kevin William Simpson

3 COMMENTS

  1. Hej jeg har brug for hjælp, jeg lider af angst og depression. Min læge tilbød mig beta blocker og at søge en psykolog. Til daglig føler jeg mig som en zombie, jeg føler mig ude af mig selv. Jeg søgt på internet og kom frem til cbd oil, men ved ikke hvordan det virker håber virkelig det kan give mig livet tilbage.

  2. Oh my friend I agree with everything you say and have been through almost the same exact shit as you minus the diabetes. I have lived in DK for over 20 years and been manic depressed for about 15 of that. Long story short. I hope we can get together and talk some how. I speak and read danish fine I just suck at writing it. I am American. btw. I come from both LA and Seattle. Legal in both those places now.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here