Se LSTVs SENDEPLAN på

Køb Kickstart DVD’erne online:

Facebook:

Twitter:

Nyhedsmail:

17 COMMENTS

 1. B&O kan kun overleve hvis de laver 3 forskellige prisgrupper TV.
  15000,- så alle har råd til det ( de fleste)
  40000,- for smart asses
  60000,- + kr for ultra smart asses

 2. På min htc one har jeg stjerne markeret mobilintra og så oprettet et bogmærke, som jeg så har føjet til startsiden.
  Og vupti så har jeg en app på min startside, ved ikke om det fungere på andre enheder men det gør det på htc one 🙂 🙂 🙂

 3. Jeg er reletiv ny på skole intra, og jeg synes blot brugervenligheden skal strammes op, så man kan finde ting. Det skal ikke koste flere millioner. Hvis de tænker sig om og smider en halv mill efter det nuværende så må det være rigeligt. For det går helt sikkert galt, det gør det altid, især når det er så omfattende.

 4. Skoleintra fungerer, men med mange trælse mangler. Fx. bruger jeg altid min Flickr, når jeg skal vise børnene eller forældrene billeder. Altså jeg lægger et link i min besked til dem. Noget andet er at det ofte er meget besværligt, hvis man har brug for at uploade mange file. Så er det nemmere at bruge Dropbox.
  Altså man bruge Intra, men man omgår alligevel nogle af funktionerne ved at placere det uden for systemet.
  Så det trænger i den grad til en opfriskning. Men ikke til mange millioner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here