Facebook:
Twitter:
Nyhedsmail:
Instagram.com/livingsmarttv

28 COMMENTS

  1. Har lige inviteret i en iPhone, og da det er min første smartphone, stod jeg nemlig og vaklede lidt i hvad jeg skulle vælge. Jeg valgte en 5c i blå, jeg behøver ikke det nyeste, og spare gerne se 800kr., og så synes jeg bare designet er super fedt på den 🙂

  2. Hvad bruger du plads til efterhånden? Jeg bruger omkring 8GB plads på min telefon – alt er jo i skyen efterhånden. Musik? Spotify og Google Play Music. Film? Netflix. Apps og billeder for resten, der ikke fylder alverden.. Til et billigt alternativ er 8GB da en god ide 🙂 /brille

  3. Det gode ved game center er at den "gemmer" hvor langt du er kommet i dine spil. Det er en stor fordel når du så køber en ny iPad. Så skal du ikke starte fra bunden af igen. Det gør også at du feks. Kan spille Hey Day både på iPad og iPhone i det samme spil. 🙂

  4. ville skrive lidt mere, så det kommer her… har et lille ønske til jer gutter. er det muligt at lave jeres podcast en smule mere komprimeret, da de fylder 500-600 mb. pr. udsendelse. min mobil bliver fyldt op ALT for hurtigt, når man gerne vil følge med i alle jeres udsendelser. 🙂 ser jer mest via min iPhone… men lækkert program/site og deler jer ofte og gerne

  5. Angående Plex: Du kan jo installere Plex media server på de fleste NAS og derved streame alt dit Plex indholde til diverse enheder, og laver su en port forward på port 32400 i din router til din NAS, så virker det også uden for hjemmet. Jeg bruger det på min Synology DS713+ og det virker super godt. Har man ikke en NAS så kan Plex media server og installeres på en PC/Mac, hvilket ofte kører lidt bedre pga de flere kræfter til Transcoding.

  6. Problemet ved at de laver iPhone 4s til en "billig" mobil.. Så vælger de at lave den i en 8gb.. hvilket er nærmest ingen ting, det samme gjorde de med 4´eren, den startede min kone med.. og der er bare intet plads på den..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here