Prøv HypnoStreaming og få adgang til over 300 Mp3 hypnoser for 99 kr. pr. md. Eller prøv GRATIS pakken NU.  Det tager kun 2 min og så er du i gang med hypnoterapi. Du er også meget velkommen til at ringe og få en tid i klinikken.
Denne online gratis hypnose er til dig, som har evnen (og er bevidst om dette) til at fremkalde stress responser i kroppen via din ængstelige forventning, f.eks. din døds- eller sygdomsangst, eller angst for angstanfald, stress eller depression, men du ved endnu ikke, hvordan du skal bryde spiralen. Et er logiske bevidste tanker, noget andet er ubevidste følelser. Det er næsten lige som nogen har det med edderkopper, de ved logisk at de er harmløse, men kan ikke lade være med instinktivt at reagere med angst.
Du oplever fysiske symptomer som f.eks. hjertebanken, trykken for brystet, åndenød, rysten, prikken, svedture, kvalme svimmelhed, søvnløshed, uro, dårlig hukommelse og manglende overskud. Din læge siger, at du ikke fejler noget fysisk, men du mærker alligevel en masse underlige symptomer i din krop. Symptomerne skyldes højest sandsynligt stress og angst, men du har fra første færd haft dem mistænkt for at være tegn på noget farligt, og den overbevisning kan du bare ikke slippe. Selv om lægen siger det er harmløst er du ængstelig når du mærker det. Du kører dig selv op, besøger lægen, holder dig i nærheden af hjælp, og overvejer måske at ringe 112. Du har nu en ængstelig opmærksomhed på kroppens signaler, og hver gang du mærker dem er det som om panikken stiger, tankerne kører i en katastrofefrekvens, med tanker om fysiske eller mentale sygdomme, og med tankerne øges alle de mærkelige signaler i kroppen. Din logik siger dig at det sikkert bare skyldes kroppens egne stress hormoner, men dit ubevidste sind er overbevist om at de kropslige signaler er farlige.
Hypnosen ændrer dine ubevidste tanker og dermed dine reaktioner. Den hjælper dig til at bryde spiralen af ængstelig opmærksomhed på kroppens symptomer. Den tager udgangspunkt i formodningen om, at dine fysiske symptomer reelt er beskeder fra kroppen om at den, grundet tanker og andre stress påvirkninger, er fyldt med stress og angsthormoner. Det vil sige det er ikke farligt.
Med denne gratis online hypnoseterapi lærer dit ubevidste sind at reagere på hormonerne og symptomerne med tryghed. Således stoppes produktionen af stress- og angsthormoner. I modsætning til før hvor du reagerede med angst og dermed satte yderligere gang i produktionen af stress hormoner og dermed blot fik endnu flere symptomer. Du kan nu begynde at lære hvordan du med trygge tanker, og diverse stress reducerende adfærd kan mindske symptomerne og til sidst helt slukke for dem.
Hver uge har jeg klienter i min klinik med dette problem. Hypnosen her hjælper dig et godt stykke af vejen og er muligvis nok til at hjælpe dig. Men ved mange er der brug for at tage hypnose metoder i brug som ikke er med på denne lydfil. Du finder supplerende lydfiler på HypnoStreaming.dk, hvor du for bare 99 kr. om måneden kan lytte til over 300 filer. Og du kan få individuel terapi for dette problem i min klinik i Horsens. Læs mere om hypnose og problematikker på min hjemmeside www.HypnoseHorsens.dk.

6 COMMENTS

 1. Hvor er det fantastisk.. Er normalt meget skeptisk over for sådanne hypnoser, da de normalt ikke virker på mig.. Plejer faktisk, at stresse mig mere end det gavner (mærkeligt nok) men så pludselig en dag faldt jeg over denne.. Og den virkede så godt på mig.. Lagde mig med enorm angst og vågnede op frisk uden nogle former for spændinger i kroppen! tusind tak ❤

 2. Hej.
  Mit navn er Maria og jeg er 14 år gammel. Jeg er rigtig bange for at kaste op, og siden angst/stress kan føre til opkast, bliver jeg bange for at være bange. Jeg har derfor haft 3 måneders fravær i 2016, fordi jeg var bange for at jeg ville kaste op i skolen. Jeg har prøvet nogle behandlingsformer men de har ikke hjulpet sådan rigtigt. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.

 3. Hej jeg hedder Marcella.
  Jeg er ikke så gammel men jeg skal snart op og flyve og bare tankerne om og side i flyet for mig til og gå i forsvar og får mig til og tænke på alt det dårlige med flyet kunne styrte ned osv.
  Jeg ville super genre af med flyskræk så jeg kunne tænke positivt om flyveturen.
  Jeg har aldrig rigtigt været så glad for det med at tage langt og det med og ligesom skulle give slip på den almenlige hverdag og det gør mig rigtigt ked af at jeg ikke bare kan fjerne de negative tanker og bare tage af sted og se det som en hyggelig tur med min familie hvor jeg kan slappe af og slippe alle de negative tanker jeg har.
  Jeg føler lidt jeg står alene med det her og jo tættere jeg kommer på den dag hvor jeg skal op og flyve jo mere angst bliver jeg.
  Når jeg skakker med nogle om det er det som om det altid er det samme svar som altid at der ikke er noget at være bange for.
  Jeg ville høre om du kunne give mig et par gode råd der ville i vært fald være super rart.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here