Hjemmelavet burger kan laves på mange måder og i denne opskrift, viser Claus Holm hvordan du laver en lækker grillet burger med bacon, parmesan, syltede løg og barbecue sauce.

Subscribe på kanalen og vær opdateret på kommende opskrift:

Opskriften

Ingredienser:
2 stk. bløde burger boller
300 gram hakket oksekød
50 gram revet parmesan
50 gram bacon i tern
Røget salt – groft peber
4 skiver tørsaltet bacon
Stikkelsbær marmelade
1 stk. rødløg
2 stk. druer agurk (vendes med frisk hakket dild)
Romainesalat (til bunden)
1 dl barbecue sauce
4 stk. blommetomat
1 fed hvidløg

Sådan gør du:
Skær bacon i skriver og grill dem på panden til de er dejlig sprøde.

Farsen røres sammen med barbecue sauce, stikkelsbær marmelade, parmesan, bacon tern, salt og peber, formes og grilles i ca. 10 min.

Lynsyltede løg; Løgene skæres i tynde skiver og blandes med løg pulver, røget salt og rødvinseddike.

Brødet flækkes og grilles på skære siden. Barbecue saucen blandes med hvidløg og tomat, så samler vi og spise. Velbekomme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here