Geniale sunde muffins uden sukker (hvis man undlader chokoladen) – Smager fantastisk og er nemme at bage. Den perfekte madpakke idé.

↓ Klik herunder for info og opskrift ↓

Tusind tak for du så med!

Kunne du lide videoen, så klik endelig på ‘thumbs up’ og subscribe meget gerne her på min youtube kanal …

——————————————–
♡ OPSKRIFT ♡
Opskrift på sunde muffins finder du her:

Opskrift på bananpandekager:

Velbekomme!

——————————————–

♡ LINKS ♡

Min blog:
Facebook:
Instagram:
Snapchat: @valdemarsro.dk

——————————————–

♡ KONTAKT ♡
til virksomheder: mail@valdemarsro.dk

——————————————–

Tusind tak fordi I kiggede med ♥

Kram
Ann-Christine
Velbekomme!

3 COMMENTS

 1. Hej Ann-Christine,
  Jeg bagte dine Citronmåne muffins i går. MUMS 
  Jeg har en udfordring med dejen som bliver tynd og kagen skal have meget længe i ovnen.
  Så den må du gerne lave en video på, så jeg kan se om jeg gør noget galt undervejs.
  hilsen
  Susanne

 2. Fantastisk opskrift, den må jeg prøve. Jeg har to skønne veninder som har henholdvis gluten+mælke allergi og nødde allergi og det er rigtig svært for mig at finde opskrifter på bagværk som de begge kan spise. Vi ender som oftest med 2 slags kager og hvem ender ud som den tykke pige, ja det gør jeg for jeg smager jo på det hele 😉 Har du et forslag til hvad jeg kan putte i i stedet for peanutbutter og som ikke har noget med nødder at gøre? Vil æbler eventuelt kunne bruges? Hvis du ligger inde med flere opskrifter eller ideer jeg kan bage til dem, må du gerne vise dem. Jeg har 3 teenagere som ikke er begejstrede for madpakker og jeg kunne også godt bruge nogle ideer til noget jeg kan bage til skoletasken. Evt noget jeg bare kan fryse ned og som de tage op når de går i skole, så det kan tø op inden pauserne. Tak for nogle fantastiske videoer, jeg er glad for at du er begyndt at filme mere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here