Denne hypnose giver dig Livsglæde. Få dyb indre ro, og tryghed med hypnosestreamning og hypnoterapi. Denne hypnose kan bruges af alle, men er særligt tiltænkt mennesker med alarmberedskabstilstande som ANGST, STRESS eller DEPRESSION. Med hypnoterapi vil du opleve helt fantastiske forandringer, og det går meget hurtigere, end du tror. De fleste kan mærke en glædesfølelse allerede efter første gang. Jeg tilbyder denne gratis hypnose som en smagsprøve. Hvis du vil have flere gratis hypnoser kan du abonnere på min streaming tjeneste: www.hypnostreaming.simplero.com.

Prøv HypnoStreaming og få over 250 Mp3 hypnoser for 99 kr pr. md. Eller prøv GRATIS pakken NU. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge klinik

8 COMMENTS

 1. synes rigtig god om dine afslapningsmeditation, synes også det har hjulpet på min panikangst efter jeg har lyttet til dem i små ti dage,det du taler om i starten på en af dem, var utrolig, for det var noge sådan jeg til tider får det,total panik og hjertebanken,og det virker selvforstærkne når man følger hjertet er ved at stå af,så tak for hjælpen Mvh.Thomas

 2. synes rigtig god om dine afslapningsmeditation, synes også det har hjulpet på min panikangst efter jeg har lyttet til dem i små ti dage,det du taler om i starten på en af dem, var utrolig, for det var noge sådan jeg til tider får det,total panik og hjertebanken,og det virker selvforstærkne når man følger hjertet er ved at stå af,så tak for hjælpen Mvh.Thomas

 3. Hej Mette,
  Tusind tak for at du har delt denne hypnose så vi alle kan have glæde af den. Jeg synes, at du har en fantastisk behagelig stemme og jeg få virkeligt en dejlig boost ved at lytte til dine "øvelser".
  Det ville være skønt hvis du også kunne lave en kortere udgave, som man kan lytte til om morgen..

 4. Lad mig starte med at sige, at det er smukt at du deler en meditation.
  Når det er sagt så mener jeg at meditationen kan virke modsat på folk med depression. Jeg har selv været depressiv i flere år. Har nu været ude af depression længe, men sætninger som "dit liv er fantastisk!!" ville få mig som depressionsramt til at tænke "nej, gu' er det ej!". Sætningen ville få mig endnu længere væk fra den positive vibration, og måske endda give mig dårlig samvittighed over at jeg ikke kunne finde ud af at have det godt. For mig at se er der simpelthen for stort et spring fra depression til eksplosiv lykke, og når du er klinisk depressiv kan du ikke bare ændre dit humør som man har muligheden for når man ikke er depressiv.
  Derfor beder jeg dig om at overveje sammenhængen mellem modtager og valg af ord.
  Kærlighed herfra <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here