Hej Venz!

En lidt lang video herfra her er min mening om modetøj og hypen omkring dette, samt mobning hvilket slet ikke er ok kun pga. tøj uanset mærke.

Smid jeres kommentarer om jeres meninger om dyrt mærketøj, mode, mobning pga. tøj og hvad i syntes om fake/replica produkter?

Tak fordi i så med 🙂

3 COMMENTS

 1. Hey Michael, lang besked uden tl;dr hehe.
  Fedt lige at høre en lidt anderledes holdning om emnet. Jeg må ærligt indrømme at jeg synes din holdning okay, selvfølgelig men tror lidt jeg har nogle ting der kan ændre lidt.

  Først og fremmest er der mange af de her "mærkevare items" man skal se som en investering. Lad os tage udgangspunkt i Supreme og Palace. Det er begge brands der oprindeligt er startet af skatere og skabt til skatere. Du vil dog sjældent se (du ved sådan ÆGTE) skatere bruge de mere hypede items fordi de ved at de bliver udsat for en masse slid. Derfor er der også mange skatere der mener at "deres" brand bliver ødelagt af folk som ikke bruger det til det oprindelige formål og at brandets historie bliver ødelagt.

  Tilbage til det med investeringen: Lad os sige du gerne vil have en box logo men ikke får fat i den når det dropper, øv! Du går nu ud og betaler resell pris måske 2000+ kr over den normale købspris. Det tager hårdt på pengepungen i første omgang ja! Men husk på at trenden og hypen ændrer sig hurtigt på dette markede. Der kommer nye kollektioner og folk får mere viden om historien og vil måske til at investere i ældre items.

  Du står nu med et par måneder gammel box logo og har egentlig ikke råd til dit næste grail (URBAN DIC, grail: the shoe shoeheads and sneakerheads want the most for their collection. the shoes they will do anything for.. including selling or trading their whole collection for it. – kan også være tøj).
  Derfor vælger du at sælge din trøje og ud fra at den har været brugt og måske fået et enkelt flaw sælger du den til 1750 KR over normal købspris (eller over 2000+ kr over købspris hvis hypen eller priserne har ændret sig på resell markedet). På den måde kan du måske være i forhold til den her trøje være i 500minus eller lidt i plus – for et BRUGT stykke tøj. Så hvis du virkelig går op i det, er det så ikke worth it at give -0-500+ for en trøje i et par måneder?

  Det er jo en interesse, måske næsten en hobby – nogle af items er jo samleobjekter!
  Jeg har selv oplevet at købe en Supreme L/S Worldwide FW15 (feel free to google it) i starten af 2016 for 700kr. Jeg ELSKEDE den også selvom den ikke helt passede mig, fuck det! Jeg brugte den meget og den blev ca. vasket en gang om ugen. Et halvt år efter solgte jeg den for 900 kr. En fortjeneste på 200kr for at gå i et imo vold fedt stykke tøj.

  Pga. den hype her kan man altså købe og sælge (hvis man er interesseret i det på den måde) uden næsten at miste nogle penge. Det er selvfølgelig ikke alle der går det. Men det er sådan de fleste gør i hvert fald med box logos.

  Du nævner at du kan rejse til hvilken som helst destination i Europa hvilket jeg elsker dig for at sige. Det er jo der dine behov ligger. Du kender måske til Maslows behovspyramide men der ligger du nok som køber af tøj et andet sted end de yngre. De købemotiver er også tydeligvis anderledes.

  Det blev lidt af en lang besked uden tegnsætning, ups. Men håber du kan bruge det. Jeg taler ud fra flere års erfaringer fra køb og salg på Facebook og kender folk der spiller med meget større penge på det er marked der egentlig er opstået igennem årene. Tænker jeg ikke lige gider skrive mere nu men hvis du er interesseret kender jeg også en del til de unges holdninger om fakes – og hvis du har flere spørgsmål så fyr. Elsker emnet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here