Jeg deler i denne video en oplevelse jeg havde for nyligt.
Min opfattelse og indordning af nuet er alfa og omega for, om jeg kan nyde det..

2 COMMENTS

  1. Ok..tror vi misforstår hinanden lidt…."Du må tilbage til dine hensigter…dine hensigt var jo at nøglen kom godt frem til din sambo"….at andre ser det er ikke din hensigt…det er noget der opstår som en bi-ting.Sjovt jeg oplevede noget lignende i en drøm imens jeg fastede – sad i drømmen og ventede på ros for noget jeg havde strikket – da vækkeuret ringede …..prøvede bagefter at fange drømmen igen….og analysere den…sådan at min hensigt var jo ikke at få rosen…"Men at bidrage til mit barnebarns varme fødder!" …..Gir´ det mening ?? Nåede faktisk også frem til at den næring rosen kunne give mig…havde jeg selv i kernen inden i mig….JA NETOP KERNEN…og det fælles univers.. Jo det gik godt med Fasten…lidt svært at afslutte…hm…må gøre det bedre næste gang….Knus else-merete

  2. Hej Keirs. Godt at se dig igen…Har du samme konto nummer ???  Har nemlig sat lidt ind til dig…Jeg kom godt igennem Fasten i Påsken med din gode støtte.Med ovenstående oplæg.   .EJ ej Keirs…der er jeg  IKKE enig…vi næres da af hinandens ideer…Vi har da brug for dig og dine ideer……brug for hinanden…Tror nu du slog dit hoved for at du ikke ville anderkende dig selv !!! Men enig i vi lærer af ALT….og det er Livet… Hep fra else-merete fra Bogø….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here