Dette er beskrivelsen af hvordan jeg healede min hjerneskade. Den 2. april 2012 var jeg på surf ferie og blev ramt i baghovedet af en anden surfers board. Med det slag mistede jeg evnen til at læse, skrive, huske og sammenligne. Der er flere episoder fra mit liv jeg ikke kan huske og flere personer fra mit liv jeg ikke kan genkende. 4 forskellige neurologer sagde det var helt normalt og jeg først kunne forvente fremgang efter 6 måneders tid og bare skulle være taknemmelig for at jeg ikke havde hovedpine som de fleste andre med min type hjernerystelse og hjerneskade har. Hvilket jeg er.
De første 6 uger efter ulykken sov jeg mellem 12-18 timer i døgnet, lavede homøopatiske injektioner og ellers tog det med ro. Jeg kunne ikke så meget andet! Jeg havde lidt fremgang. Meget lidt fremgang… men fremgang.
En dag slog det mig; hvordan kan jeg dirigere al min krops energi hen til healing af min hjerne?
Svaret var logisk; gå på juice faste og understøt kroppens detox. Udrens. Understøt. Opbyg.
Så det gjorde jeg. Jeg drikker mellem 2,5 — 3 liter juice og 3-5 liter vand dagligt. Derudover laver jeg kaffeskylninger 1-2 gange dagligt for at understøtte min detox proces (en ting er at få giftstofferne ud af cellerne, en anden er at få dem ud af tarmen) og desuden mediterer jeg morgen og aften.
Min juice er lavet hovedsageligt af grøntsager og enkelte frugter. Jeg anvender: Gulerødder. Selleri. Agurk. Spinat. Rødbede. Rødkål. Tomat. Forskellige typer salater. Ingefær. Persille. Appelsin. Vandmelon. Æble. Pære.
Derudover supplerer jeg fortsat med daglige homøopatiske injektioner, 1-6 gram L-Glutamin, 1.000 mcg B12, B compleks, 6 mg Melatonin, 500 mg Taurin (opbygger hjernen) 200 mg 5-HTP og 500 mg L-Glycin (understøtter udskillelse af toxiner fra cellerne — OBS! Tag ikke L-Glycin med mindre du også laver kaffe skylninger! Du vil bare frigøre toxiner fra cellerne og cirkulere dem i stedet for at udskille dem)
I denne serie kan du følge mig og forhåbentligt få inspiration til hvordan du kan anvende juice faste til at helbrede områder i dit liv. Naturligvis anbefaler jeg dig at kontakte din læge inden du går i gang (- også selv om din læge næppe vil synes det er en god ide ) Lyt på hvad din læge siger, lyt på hvad jeg og lyt på hvad andre der juice faster siger, men allervigtigst; Lyt til hvad din mavefornemmelse siger. DU ER DIN EKSPERT.
Du kan også tilmelde dig Holistisk Juice Faste på FaceBook og få et juice faste netværk der vil være uundværligt i perioder. Bare søg på “Holistisk Juice Faste”
Og du kan læse meget mere her
Mærk efter og nyd livet.
Kærlighed Pernille Damore

Resultat efter 10 dage på Holistisk Juice Faste:
Nedsat mit søvnbehov med 10 timer.
Ingen hovedpiner i 10 dage
Ingen synsforstyrrelser i 10 dage
Bedre hukommelse (bedre til at føre samtaler da jeg kan huske hvad vi snakker om – kan dog stadig ikke huske starten af lange sætninger)
Bedre til at huske ords korrekte betydning
Bedre til at finde ord og bruge dem i samtale
Kan genkende og bruge tallene 0. 1. 4 og 7
Bedre balance (kan gå og stå uden at holde fast i noget).
Kan LÆSE mange hele ord i korte sætninger (genkendte fx 2 bogstaver og gættede før – jeg kan dog stadig ikke læse de fleste ord så jeg gætter stadig men bare at kunne LÆSE korte ord er fantastisk)
Omkring 8-10 timers hukommelse nu (for bare 11 dage siden kunne jeg kun huske 4 timer tilbage – roder stadig rundt i alt over omkring 8-10 timer og kan ikke skelne på i morges, sidste år og i går)
Mine fingre kan huske tastaturet og se hvor jeg kan skrive 🙂
Sluppet 3 kg giftstoffer og gået en buksestørrelse ned

Alt i alt… Jeg har det fantastisk og fortsætter fasten ..
Jeg vil lige aflive en faste myte: DU ER IKKE SULTEN PÅ EN JUICE FASTE! Du får mellem 5-6 kg grøntsager dagligt. Det bliver til omkring 2,5-3 liter grøntsags juice fordelt over 6 gange i løbet af dagen (morgen, formiddag, frokost, eftermiddag, aften og senaften). Derudover får du mellem 3-5 liter vand, og du er IKKE sulten! Jeg oplevede at jeg på omkring 4. dagen var psykisk sulten, altså at min hjerne gerne ville spise af alle mulige andre årsager end fysisk sult, men jeg har altså ikke været fysisk sulten på et eneste tidspunkt gennem den sidste uge. Oplever du at du bliver sulten så tænk først vand! Din krop kan sagtens være dehydreret i sin detox proces og give dig signaler om sult i stedet for tørst. Og dernæst vil jeg sige : Du kan ikke drikke for meget juice! Har din krop brug for mere juice end de 3 liter jeg nævner her så bare lav mere juice og drik det mere… du er eksperten og din krop er så meget klogere omkring dit helbred end jeg er, så lyt til din krop og beløn den med kærlige handlinger