Angst, depression og fysiske symptomer – Vis Din Angst brevkassesvar

Brian Lagoni fra svarer på flg spørgsmål omkring angst og fysiske symptomer.

se indlæget her

“Hej
Jeg blev sygemeldt for 2 en halv uge siden… Med depression og angst!
Jeg havde kvælningsfornemmelser og trykken og stikken i brystet.
Mit spørgsmål er nu… Er det normalt at trykken, stik i brystet og kvælningsfornemmelserne bliver ved?
Jeg er startet på medicin (sertralin) for 8 dage siden.
Mit humør er blevet bedre og jeg har nu haft tre dage, hvor jeg har kunne slippe mine sygdomstanker… Og slappe mere af.. Jeg bliver dog stadig lidt nervøs når jeg mærker at det trykker, stikker i brystet eller klemmer/strammer i halsen…
Jeg forstår bare ikke, at hvis det er psykens skyld jeg reagerer med disse psykiske symptomer… At de fysiske symptomer så ikke forsvinder i takt med at jeg psykisk får det bedre… Det er MEGET ubehageligt med de fysiske symptomer jeg mærker!
Jeg har svært ved at komme videre, blive i bedre humør… Og slippe angsten når det bliver ved med at klemme, trykke, stikke og jage…

Med venlig hilsen den utålmodige

Karina”