De Seneste Trends i Mænds Fodtøj

Du kan tro det, eller lade være, men nogle mænd er simpelthen direkte afhængige af sko. Det er ligegyldigt, om skoene er sneakers, oxfords, designer sko eller bare de simple klipklapper – et voksende antal mænd er simpelthen blevet tryllebundet af fodtøj. Ligesom kvinder, er mænd virkelig begyndt at elske sko, og det er af de samme grunde som kvinder. Vi er ofte ligeglade med prisen, og vi er altid på udkig efter attraktive, slidstærke sko, der får os til at se attraktive og karismatiske ud.

Som en mandlig shopper gør jeg mit hjemmearbejde ordentligt, og lærer om de aktuelle trends i herresko, før jeg går på jagt efter nyt fodtøj. Af denne grund ved jeg, at farver og mønstre er den seneste trend. Det vil være indlysende for enhver, der har trådt inde i en detailhandel, eller handlet online, inden for de sidste seks måneder. Med det i tankerne vil jeg i denne artikel komme ind på de tre nøgletrends, som er at finde i designer sko til mænd for tiden. Der er tale om slående, men maskulint, design, der udstråler både stil og selvtillid.

 

  1. Lyse sko – Trenden for sko med lyse farver er for alvor ved at slå igennem. Vi ser det tydeligt i, hvordan mærker som Tommy hilfiger for alvor er begyndt at satse på dette område. Mens der er tre grundlæggende farvetrends i disse dage, er dette klart den største. De livlige og fængslende farvede sko, skiller sig lidt ud, samtidig med, at de stadig er lette at sammensætte med ens øvrige tøj. Hvis man ønsker at have farvede sko, er alt hvad han skal gøre, at supplere dem med den rigtige garderobe og det nødvendige tilbehør.

 

  1. Sko med mønstre – Uanset hvor du kigger hen, vil du se mønstre i moden. Kærligheden til dette iøjnefaldende design har endda krydset ind i specialdesignede sko til mænd. Populære modetrends omfatter i dag mønstre med dyr og kamuflage. Disse stilarter ser vi faktisk også i de formelle sko til mænd – du kan altså sagtens have et par levende sko på, sammen med den formelle og ensfarvede Vinterjakke.

 

  1. To-farvet Fodtøj – Formelle sko med to farver, er ret populære nu. De har været at finde i modemagasinerne den seneste tid, og de vil sandsynligvis overtage helt til vinter. Når vejret bliver gråt og kedeligt, er det vores ansvar, at sætte lidt kulør på hverdagen. Det to-farvede mønster er særligt populært i brogues, hvor designpaneler er bygget i komplementære nuancer, for at skabe en dynamisk effekt. Mange mennesker elsker brogues, fordi deres design afspejler gangster-stilen fra 1920’erne og 1930’erne. For at undgå, at din påklædning bliver for overvældende, anbefales det at du bærer nogle simple strømper med denne type sko.