Entreprenør fra hjertet – Mindjuice Masterudddannelse

“Jeg havde en indre kritiker, som i den grad havde talt mig ned under gulvbrædderne. Hvis nogen havde sagt til mig, at jeg kunne skabe noget, ville jeg ikke have troet på det. På Masteren så jeg, at meningen for mig lå i at gå med hjertet forrest. Jeg mærkede lige pludselig at der faktisk var et kald til mig…”

“Det mod jeg fik gennem Masteren til at turde være mig selv og være nærværende overfor alle følelser, som i den krisesituation, jeg netop har oplevet frem mod OL i Rio. Blive i ro, arbejde professionelt og have hjertet med samtidig var helt afgørende. Det lærte jeg på masteren….”
Hør vores tidligere elever og meget mere på denne uges inspirerende telekald om Masteruddannelsen, dens opbygning og hvorfor du ikke finder nogen tilsvarende uddannelse nogen andre steder.

På Masteren lærer du, at blive Entreprenør med hjertet – hvilket ændrer din tilgang overalt, som skaber og iværksætter af dit liv, dit helbred, dit arbejde, dine relationer.

Selveste Enneagram Mesteren over dem alle, Don Riso, sagde mens han levede, at Mindjuice’s Masteruddannelse var et direkte udtryk for hans vision, og det tætteste eksempel han havde oplevet på Enneagrammets visdom integreret ind i livet.

Hør med og ring til os på 3313 3301 eller mail på info@mindjuice.dk hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.