Foredrag med Morten Toft – også kendt som figuren “Doktor Toft”.

Foredrag med International forandrings agent, Innovations specialist, Coach, Ildsjæl og Forfatter.

Siden 1996 har “Doktor Toft” alias Morten Toft hjulpet og inspireret mange hundrede virksomheder og organisationer i Danmark og resten af Skandinavien, England og USA. Og gennemført mange projekter for og med børn og unge bl.a. ”Butterfly project” in England der involverede 1000 unge i byudvikling og en række lokale udfordringer og projekt “CareAboutYou” om unges udfordringer og dilemmaer i livet . Som ildsjæl brænder Morten for at gøre en forskel. Har bl.a startet organisationen Humor & Helbred (nu Danske Hospitals klovne) og i øjeblikket AktiveUnge.dk

Med en anderledes og oplevelse orienteret saltvandsindsprøjtninger inspirere Morten til nye BESLUTNINGER, HANDLINGER og ikke mindst RESULTATER.

Et “Kærligt spark” der sætter spor. På en seriøs og humoristisk måde. Levende og autentisk. Morten kan leverer budskabet for lille gruppe (mere intensivt og nærværende) og op til flere hundrede unge i lokalet.

Foredrag 1.: Gøre unge til AktiveUnge…og ildsjæle der rykker!

Foredraget eller mini workshop vil skabe et sundt modtryk til ensomhed og kedsomhed. Få unge til at tage medejerskab og medansvar for deres by, lokalområde, skole, eller vores deres indre ild brænder for at gøre en forskel. Motiverer og inspirerer dem til at skabe noget, gøre en forskel, være innovativ ”Ahaaa jeg kan bidrage med noget”

I foredraget vil de unge få en tur i ”tidsmaskinen” og gøre sunde overvejelser omkring deres eget liv. De vil få adgang til en række værktøjer de kan bruge i deres eget liv og når de er på arbejdsmarkedet. Tidsmaskinen er en seriøs og sjov måde sætter fokus hvordan vi selv er med til at påvirke vores virkelighed – få det bedste med fra fortiden, Skab en attraktiv fremtid og kvalitets-fulde handlinger i NUET.

En seriøs og sjov måde sætter fokus hvordan vi selv er med til at påvirke vores virkelighed.

Foredrag 2.: Mentalt Boost / Mentaltræning for unge

Foredraget eller mini workshop tager afsæt i filosofi: Det du fokuserer på VOKSER! Det du måler på VOKSER! Det du belønner og anderkender VOKSER!

Visualisering og mental træning. Kend og brug dit/jeres succesmønster på en bevidst måde. Værktøjer de kan bruge i deres eget liv og når de er på arbejdsmarkedet og til at skabe bedre sportlige resultater.

Priser:

Foredrag: 1-2 timer kr. 6.000 + moms og transport *)

Workshop: 3-4 timer kr. 8.000 + moms og transport *)

1 dag: kr. 12.000 + moms og transport *)

*) Mulighed for tilkøb af diverse materialer, plakater og brug af levende musik

Morten Toft. toft@piy.dk www.piy.dk
T. +45 22719948