Hvem bærer mundvisir: kender du typen?

Du kender måske allerede typen, der bærer mundvisir til daglig. Du har set dem på arbejdet, i toget, i butikkerne eller måske på gaden. De er nemme at skille ud fra mængden, fordi du kan se deres ansigter. Der er mange typer, der tilvælger mundvisir frem for mundbind. Læs videre og find ud af om du kender typen, eller du selv er typen.

Mange danskere vælger mundvisir frem for mundbind af forskellige grunde. Det kan eksempelvis være af praktiske, udseendemæssige eller arbejdsmæssige grunde. Hvad end det er, så er mundvisiret den bedste løsning for disse typer:

Brillebæreren

Har du oplevet, at dine briller bliver dugget på dit første åndedrag, efter du har taget dit mundbind på? Dit syn tåges, du tager brillerne af, pudser dem og tager dem på igen. Men så snart du trækker vejret igen, så skal du starte forfra. Ja, det er irriterende og upraktisk. Derfor har du valgt at bruge mundvisir, som giver åndedraget lov til at sive ud i luften, uden du bliver forstyrret.

Snakkemaskinen

Flere gange dagligt hører du folk sige ’hvad’ eller ’kan du gentage det én gang til´. Eller også kigger de forvirret på dig, når du taler til dem. Det oplever du både på arbejdet og i fritiden, og det bliver du træt af. Derfor vælger du at bruge mundvisir og nu kan menneskerne langt bedre høre, hvad du siger. I din verden er der intet, der slår god kommunikation.

Svømmeren

Du behøver ikke at være professionel svømmer, og du behøver ikke engang at bryde dig om svømning. Det, du gerne vil opnå, er perfekt vejrtrækning. Det værste en svømmer kender til, er at glemme at børste tænder om morgenen, inden man skal på arbejde eller at løbe efter sit tog til skole, så man sidder og er forpustet med mundbindet på. Heldigvis har du anskaffet dig et mundvisir, så du kan trække vejret som normalt. 

Make-up artisten

Make-up-artisten er den, som nyder at se så godt ud som muligt til dagens ærinder eller specielle middagsaftale. Du har arbejdet hårdt på resultatet og sørget for, at det vil holde i lang tid. Du oplevede engang at din make-up blev tværet ud i mundbindet, og det var en katastrofe. “Aldrig mere”, sagde du og anskaffede dig et mundvisir med det samme.

Kender du typen eller er det mon dig, vi taler om?