Den nye smartphone fra Samsung har taget verden med storm! Den nye smartphone hedder Samsung Galaxy S6 Edge, og i denne video møder vi gadgetekspert Kenneth Wedmore Lund som unboxer Samsung Galaxy S6 Edge, hvorefter han giver sin anmeldelse af Samsung Galaxy S6 Edge.
Samsung Galaxy S6 Edge er uden tvivl Samsungs nye baby, og i anmeldelsen af Samsung Galaxy S6 er Kenneth Wedmore Lund yderst imponeret, og kalder den nye smartphone for den lækreste smartphone han nogensinde har prøvet!

Drømmer du om at få fingrene i den nye smartphone fra Samsung, som siges at være den nye iPhone-killer? Så køb den her hos Telia:

I unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge starter vi med at få en god fornemmelse af Samsung Galaxy S6 Edge lækre og bløde design, hvor Kenneth Wedmore Lund flot siger, at den første tanke, der gik igennem hans hoved, var: ”følelsen af at sidde med det absolut mest hi-tech produktdesign, jeg nogensinde har haft i hænderne”. Herefter går vi i anmeldelsen af Samsung Galaxy S6 Edge videre til den nye smartphones skærm, som Kenneth Wedmore Lund beskriver som værende sindssyg lækker med en utrolig skarphed med flotte og realistiske farver.
Den nye smartphone er produceret i glas og metal, og i unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge, ser vi, at den nye smartphone er rigtig tynd med flotte buede kanter i både højre og venstreside. Ydermere får vi i anmeldelsen af Samsung Galaxy S6 Edge et stærkt indtryk af, at den nye smartphones 5” skærm er udover det sædvanlige, da Kenneth Wedmore Lund kalder skærmen for: ”den flotteste, bedste, klareste og skarpeste skærm, jeg har set til dato”.

Batteriet på den nye lækre smartphone fra Samsung har også to gode fordele! For det første oplader den super hurtigt, og for det andet kan den nye smartphone fra Samsung slå over på en super strømsparerfunktion, hvor den yderligere kan bruges i to timer for hver 4 % strøm, der er tilbage!
I unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge får vi selvfølgelig også en anmeldelse af kameraet, som lynhurtigt leverer flotte og skarpe billeder, og benytter du din smartphone til streaming af musik og tv-serier, så er den nye smartphone fra Samsung også perfekt til dette! Med en 4G netværksforbindelse kan streamingen nemlig ikke blive bedre, og har du Telias abonnement, kan du for fuld skrue se dine absolutte yndlingsserier på HBO i den bedste HD billedkvalitet.

Se alt fra Game of Thrones til Girls på din smartphone! Få HBO Nordic med i dit abonnement hos Telia, og få mere end 3500 episoder og hundredevis af filmtitler:

Sidst, men ikke mindst i unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge, får vi at vide, at den nye smartphone leveres med den nyeste version af Android styresystem, hvilket efterhånden er så brugervenligt og funktionelt, at det er på fuld højde med Apple systemet.
Til slut i unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge afslutter gadgetekspert Kenneth Wedmore Lund af med at fortælle, at batteri, skærm og kamera er ramt SPOT ON, og at den nye smartphone fra Samsung uden tvivl bliver en klassiker!

Har du brug for hjælp med dit Telia abonnement eller din regning? Så check vores playliste ud, hvor vi har samlet en masse videoguides til dig:

Har du brug for yderligere hjælp, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Telias kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 09-17:00:

———————————————————————
FIND TELIA PÅ DE SOCIALE MEDIER:

Hvis du ønsker mere kundeservice, inspiration og debat, så ’like’ os på Facebook:

For videoguides, film og TV-spots, så find os på YouTube:

For presse, kundeservice og nyheder, så følg os på Twitter:

Og søger du inspiration, artikler og presse, så check også vores Google+ ud: