Opskrift: Hjemmelavet Pizza – REMA 1000 Danmark

Kokken og REMA 1000 kommer her med et super lækkert — og sundt — alternativ til pizzaen nede fra grillen. Kokken har valgt at bruge en fuldkornsbund, for at gøre pizzaen endnu sundere, men den kan selvfølgelig også laves på en helt almindelig pizzabund!
Hvis du ikke er helt vild med kokkens bud på en topping i videoen, så er der masser af andre muligheder! Du kan f.eks. hoppe ind på vores hjemmeside, hvor der i vores store madunivers kan findes mange, mange flere bud på, hvad en nem og hurtig pizza kan indeholde!

REMA 1000 går meget op i sundhed, og en af de parametre, hvor vi er mest aktive, er fuldkorn, hvor vi også er en del af Fuldkornspartnerskabet. Vi har mere end 90 fuldkornsprodukter i vores faste sortiment! Det er f.eks. brød, morgenmadsprodukter, pasta, knækbrød, mel, brune ris, og pizza, som kan findes både på køl, i frost og rundt omkring på hylderne! Så er du vild med fuldkorn, så er det bare at komme ned i din nærmeste REMA 1000 og gå på jagt, så finder du helt sikkert en hel masse lækkert til dine måltider!

Du kan selvfølgelig se, høre og læse flere mad opskrifter — også med fuldkorn! — her på vores YouTube kanal, samt kigge rundt på vores hjemmesides store madunivers! Vi har en masse forslag til både morgenmad, frokost og aftenmåltider, med masser af variation af ingredienser! Og vi går selvfølgelig altid alting igennem, lige fra hvilke ingredienser du kommer til at have brug for, til hvor mange mennesker maden laves til, og selvfølgelig guider vi dig også trin for trin igennem selve mad opskriften!

Lidt om REMA 1000:
REMA 1000s historie begynder i Norge, for mere end 60 år siden. Nu er det mange år siden, og REMA 1000 er gået fra en lille købmandsbutik, til i 2012 for 72 milliarder og beskæftigede omkring 34.000 mennesker. Det er vore stærke værdier og vort værdigrundlag, der driver os.

Der er en helt specifik grund at REMA 1000, hedder det vi hedder. I REMA’s første år havde man et vareprogram på mellem 500 og 600 varenumre. Men for at kunne leve op til kundernes behov, så valgte man hurtigt, at sortimentet skulle være endnu bredere. I 1980 voksede vareprogrammet derfor til 1000 varenumre. Og så fik dagligvarekæden det navn, som i dag er kendt og anerkendt i hele Skandinavien, REMA 1000.

I 1994 åbnede den første REMA 1000 butik i Danmark. Og siden er det blevet til mange butiksåbninger på dansk grund, så der i dag er flere end 250 danske REMA 1000 butikker. Målet er, at der inden for en årrække er 300 REMA 1000 butikker i Danmark.
Vi håber, at du har fundet den perfekte topping til din pizza, og har fået en masse ny inspiration til, hvad du kan prøve af en anden gang, hvor aftensmaden står på hjemmelavet pizza! Vi ses næste gang!