Raw Food Kursus

På dette kursus lærer du, hvordan din krop virker og hvordan det du putter i munden enten ødelægger eller helbreder din krop — og hvorfor.

Er du træt af sygdom?

Vil du have et bedre helbred?

Mangler du inspiration og motivation?

Eller vil du bare gerne strutte af energi?

Så er dette kursus lige noget for dig!

Raw Food har revolutioneret vores liv og vores helbred — til en grad hvor det i dag er vores arbejde og passion at dele ud af denne viden. Vi har læst og læst og læst –og sorteret — i den videnskabelige litteratur — for at kunne bringe dig dette seminar, som fortæller dig alt hvad du behøver for selv at komme i gang med (eller komme videre med) Raw Food.

Du behøver intet fancy udstyr, eksotiske fødevarer eller dyre kosttilskud for at være med. Du behøver ikke engang ville leve 100% som raw fooder for at være med. Dette forløb giver dig viden om den mad du spiser og hvordan det påvirker din krop. Og så får du en masse tips til at booste din sundhed og dit energiniveau — super simpelt.

Du behøver ikke have et ønske om at leve 100% af raw food — dette kursus giver dig masser af viden om, hvordan du styrker din krop med mad og giver dig inspiration til at få meget mere rå, frugt og grønt i dagligdagen.

Se mere om alle 12 moduler på Raw Food Kursus: