Rock’en Roll Kogebogens T Bone Steak

Rock’en Roll Kogebogens T Bone Steak

Om bogen
De bedste rock’n’roll-madopskrifter fra guds eget land, USA. En helt unik og super inspirerende rock’n’roll-kogebog.
Der bliver spillet rock med de dygtigste musikere i guds eget land, USA, drukket Jack Daniels, og ikke mindst spist den dejligste mad. Her starter denne helt unikke kogebog, som ikke bare en helt almindelig kogebog, men en ægte rock ’n’ roll-kogebog. Den handler om amerikanermad tilført et pift af rock ’n’ roll. Der er altså tale om både mad og musik. Forfatterne har skrevet og indspillet supergode musiknumre, som alle har en relation til mad. De har sørget for, at læserne kan høre musikken og se film der scannes fra QR-koderne i bogen, og derpå afspilles på smartphone eller iPad imens de følger opskrifterne og laver maden.

Om forfatterne:
Olsen, Den Skaldede Kok, har lavet mad professionelt i 35 år, spillet musik i mere end 25 år, skrevet række populære kogebøger, udgivet cd’er, dvd’er og lavet tv siden 1999. I dag er Olsen foredragsholder, og han underviser desuden i madlavning.

Morten Wittrock er pianist, sangskriver og producer. Han har modtaget flere priser for sit store talent, bl.a. prisen for årets bluesalbum i 2012. Han har levet som professionel musiker siden han var 18 år. Har turneret i USA, Danmark, Tyskland, Schweiz, Sverige og Norge.

Forfatterne modtog i 2014 en pris for årets rockabillyalbum i USA for albummet Rockabilly Heart, der ud over Wittrock og Olsen har Tamra Rosanes i front som sanger og rytmeguitarist.

Produceret af Brutto Film