Synes du også, buksekøb er besværligt?

En af de mest essentielle dele af alle mænds garderobe er de gode par bukser. Men hvorfor skal de være så svære at finde, som de sommetider er?

De helt perfekte par bukser og især generelt tøj til store mænd kan være en større udfordring at finde. Skaber buksekøb også ofte frustration hos dig? Måske kan du genkende nogle af problematikkerne i den her artikel, men forhåbentlig skal det ikke altid forblive dig en sådan udfordring at købe bukser.

 

Ulemperne ved at shoppe bukser i fysiske butikker

Mange mænd undgår helt principielt at købe tøj og specielt bukser i de fysiske tøjbutikker. Det kan virke som et uoverskueligt projekt, der både tager tid, energi og humøret fra en.

Buksekøb i disse butikker kan blive en frustrerende oplevelse af flere forskellige grunde. For det første kan det være for overvældende og presserende en oplevelse at skulle mødes med og rådes af en ekspedient. En ekspedient hvis hensigt først og fremmest er at sælge.

Selve det med at prøve bukserne i prøverummet er den næste besværlige del af oplevelsen. Det kan tage flere forsøg, før man finder det helt rigtige, hvis man overhovedet gør. Ubeslutsomheden slår til – skal jeg bare købe de her bukser, som kun passer semi-godt og slippe for mere shopping, eller skal jeg droppe dem for at fortsætte søgningen på det rigtigt gode par? Måske ændrer pasformen sig med tiden? Osv. osv.

 

Online shopping kan være nemmere

På mange måder er online shopping det nemmere valg. Du kan foretage dit køb fra ét sted. Du skal ikke til at vandre fra butik til butik på jagten efter bukserne. Det betyder også, online shopping er mindre tidskrævende.

Dog vil der altid være nogle ulemper, der spiller ind på en webshop sammenlignet med en almindelig forretning. Man kan jo med den slags køb ikke prøve bukserne på først, så hvis man ikke før har købt bukser i samme model fra samme mærke, kan man ikke være 100 procent sikker på, at pasformen er perfekt.

Dog kan man i dag stort set i alle større online tøjbutikker få vejledning i en størrelsesguide og i øvrigt få op til 30 dages fri returret, hvis ikke tøjet passer.

Med viden om den sikkerhed vælger mange mænd at gøre deres buksekøb online, og det kan man jo godt forstå.

 

Gå sikkert efter disse valg af bukser

Når det i forvejen kan være lidt besværligt at købe bukser, hvad enten det er i fysiske tøjbutikker eller i webshop, gør det det forhåbentlig bare en lille smule nemmere, hvis man ved præcis, hvad man skal lede efter. Især når det omhandler tøj i store størrelser til mænd, men selvfølgelig generelt.

Overordnet kendetegnes alle fede jeans til mænd ved, at de har straight leg. For alle mænd er følgende tre typer jeans sikre valg:

  • Blå jeans i helt klassisk, enkelt design
  • Sorte jeans, fordi de altid er elegante, hvis de vel at mærke holder godt på farven
  • Grå jeans, fordi de passer til overdel og sko i alle farver

Uanset typen bør fællesnævneren selvfølgelig være kvalitet og lækkert design.